Melaka Food Guide by MyMakanTV & Mamee Jonker House

Ini adalah cadangan tempat-tempat makan yang menyediakan makanan yang sedap dan menyelerakan di Melaka. Kami telah mengunjungi dan mencuba makanan setiap gerai, kafe dan restoran yang kami syorkan di dalam video ini. Kami rasa, senarai ini cukup untuk anda melawat Melaka untuk beberapa makan trip.

Senarai kedai yang dipapar dalam Melaka Food Guide MyMakanTV boleh didapati di https://goo.gl/UXB2SV

Melaka Food Guide 2: https://www.facebook.com/mymakantv/posts/186067941957104

Asam pedas, kuih keria, nasi bebola ayam, roti John, cendol dan nyonya laksa adalah antara makanan-makanan yang wajib makan apabila anda melawat Melaka. Sebenarnya banyak lagi makanan-makanan sedap di Melaka.

Tag kawan-kawan anda yang SUKA MAKAN. Kunjungi Melaka bersama-sama hari ini.

Akhir sekali, MyMakanTV ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Mamee Jonker House​ atas sokongan mereka kepada kami untuk menghasilkan Melaka Food Guide MyMakanTV ini.

Jangan lupa SHARE dan LIKE!
Facebook: https://www.facebook.com/mymakantv
Join Group: https://www.facebook.com/groups/117879215561894
Hubungi kami: mymakantv@gmail.com
Mamee Jonker House: http://www.mameejonkerhouse.com/

Music: https://www.facebook.com/LiveBetterMedia/

#Mamee #MameeJonkerHouse #MelakaFoodGuide #MakananMelaka #MelakaMakan #MelakaFood #MelakaTourism #AsamPedas #Cendol #MangoFloat #CoconutShake #Sate #NasiAyam #KuihKeria #RotiJohn #NasiBebolaAyam #Halal #Food #DontMessWithMelaka #ChickenRice #JonkerWalk
.
.
.
.

[Semua kandungan di dalam MyMakanTV, terutamanya video-video, gambar-gambar, write-ups dan lain-lain adalah dilindungi di bawah Akta Hakcipta dan Peraturan-peraturan Hakcipta. Tiada bahagian atau keseluruhan kandungan boleh disalin dan dihasilkan semula (No copying, downloading and reposting is allowed). Anda boleh Share tapi tak boleh Muat-Turun & Repost].

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *